Om Nordisk Dental

Selskabet

Nordisk Dental Depot er blevet stiftet som svar på mange tandlægers ønske om bedre service og lavere priser på de daglige forbrugsvarer og instrumenter.

Nordisk Dental Depot samarbejder eksklusivt med Henry Schein Dental Depot AG. Europas største leverandører af dentale produkter og services. Vores lager ligger fysisk i Hamborg med mere end 65.000 varenumre på lager. Dette håndteres af Henry Schein Dental Depot. Læs mere om Henry Schein på www.henryschein.de

Nordisk Dental Depot forhandler Implantater fra BEGO Implant Systems. BEGO, med hovedsæde i Bremen, Tyskland er en af verdens førende producent af implantater. BEGO’s kendetegn er tysk kvalitet og grundighed. Læs mere om BEGO på www.bego.com

Værdigrundlaget i Nordisk Dental har fra starten været “at når man ikke er den største, må man gøre det endnu bedre, end de andre”.

Den rigtige pris

Vi gennemgår jævnligt markedet og udvælger kun de produkter, der lever op til vores kvalitetskrav. Vores kunder har oplevet at kunne spare mellem 30-50% af udgiften til de dentale forbrugsvarer.

Vi håber derfor, at du har lyst til at prøve os af og blive overbevist om det fornuftige i at handle hos en solid og troværdig virksomhed.

Med venlig hilsen,
Nordisk Dental Depot